top of page
Cold Plasma

Voor welke klachten is cold plasma behandeling bedoeld?

 

  • Wondherstel bij voetwonden

  • Doden (resistente) bacteriën

  • Bestrijding van schimmelnagels

  • Bestrijding van voetwratten

  • Behandeling bij eczeem en psoriasis

 

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Cold plasma verhoogt de microcirculatie en dringt diep in de huid door en verhoogd de cel activiteit en zorgt voor versnelde wondgenezing.

 

Doordat bij de behandeling ozon vrijkomt worden afvalstoffen zeer effectief afgevoerd. Tevens werkt ozon intensief tegen ziektekiemen zoals bacteriën, schimmels en virussen. Zelfs multiresistente kiemen worden door cold plasma geëlimineerd. Cold plasma dood 99.9% van alle ziektekiemen.

 

Cold plasma is volgens onderzoek vrij van bijwerkingen en veroorzaakt geen pijn of uitval na de behandeling.

 

De behandeling

Bij de eerste behandeling volgt er een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we hoe de behandeling gaat verlopen, hoe vaak er behandeld moet worden en welke producten de behandeling kunnen ondersteunen. Na het intakegesprek starten we met de behandeling.

 

Plasma kan direct op de huid worden gericht, zonder de huid direct aan te raken. Cold plasma maakt dus ook geen wondjes aan de huid.

 

Na reiniging van de huid wordt de sonde (pen) boven de huid bewogen. De sonde geeft wat warmte en een prikkelend gevoel op de huid. Gedurende een aantal minuten wordt de behandeling uitgevoerd.

 

Na de behandeling wordt de huid of de nagel behandeld met een product dat de behandeling versterkt. Dit product adviseer ik ook voor thuisgebruik.

 

Bij complexe gezondheidsproblemen is toestemming van uw behandeld arts noodzakelijk.

Klik hier voor het prijzen overzicht.

IMG_4040.jpg
IMG_4037.jpg
bottom of page